“Întrebarea este – noi avem azi ministru la Sănătate, sau nu avem? Întrebarea este – noi avem azi ministru la Finanțe, sau nu avem?”, a declarat Sandu

La două luni, după ce Viorica Dumbrăveanu și Serghei Pușcuța au demisionat, Maia Sandu întreabă dacă avem miniștri la Finanțe și Sănătate. Declarația halucinantă a președintelui a fost făcut după ședința Consiliului Suprem de Securitate, care a durat mai bine de șase ore. Jurnaliștii au cerut detalii de la Maia Sandu despre sesizarea pe care președintele a depus-o la Curtea Constituțională privind activitatea Guvernului interimar.

“Întrebarea este – noi avem azi ministru la Sănătate, sau nu avem? Întrebarea este – noi avem azi ministru la Finanțe, sau nu avem?”, a declarat Sandu.

Amintim că după ce Viorica Dumbrăveanu, Serghei Pușcuța și Anatol Usatîi au demisionat, în locul acestora au fost numiți miniștri interimari. La Ministerul Finanțelor ministru interimar este Tatiana Ivanicichina, la Ministerul Economiei – Mihail Lupașco, iar la Sănătate – Tatiana Zatîc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.