Internauții au explodat cu înjurături la adresa Maiei Sandu. Află ce i-a nemulțumit

Internauţii sunt şocaţi de declaraţia scandaloasă a liderului PAS, Maia Sandu, făcută în perioada în care deţinea funcţia de ministru al Educaţiei. Amintim că, În cadrul unei emisiuni la postul Elita TV, Maia Sandu a spus că studenții din Republica Moldova sunt alintați, iar părinții tinerilor nu ar trebui să se cheltuiască cu ei. Atacul reprezintă un răspuns la întrebarea unei directoare de grădinițe când va fi majorat salariul personalului tehnic, remunerat cu 900-1000 de lei pe lună.

„Salariul e mic, dar banii să nu cheltuiască banii pe căsătoria copiilor și pe studenți. Studenții la noi tot trebuie să devină independenți. O să fiți surprinși să vedeți cât de puțini studenți în Republica Moldova au un loc de muncă part-time, așa cum spunem noi, comparativ cu alte țări din lume. Studenții noștri sunt un pic alintați”, a spus Maia Sandu, fără să răspundă la întrebarea când va fi majorat salariul personalului tehnic.

Declaraţia Maiei Sandu a provocat reacţii furibunde pe reţelele de socializare. Internautul Corina Solcan regretă faptul că fostul ministru nu are un copil, pentru că, dacă ar avea, ar fi gândit altfel. „Păcat că dna Sandu nu ştie ce înseamnă să ai un copil, care necesită multă îngrijire şi, în acelaşi timp, bani. Sunt vorbe aruncate în vânt, să fi fost o doamnă cum se cade, nu cred că ar vorbi astfel”, a postat Corina Solcan, pe pagina Ziua de Azi, de pe Facebook.

Iar Zinaida Anton Oanta o acuză pe Maia Sandu de nesimţire: “O nesimţită totală, să trăiască ea cu așa salarii”. „Ea dacă nu are copii, nu ştie ce înseamnă asta, nu o judecaţi, trebue să ne fie milă de ea”, a postat şi Sveta Mitev.

Iar Maria Gritco îi aduce aminte Maiei Sandu de efectele negative ale aşa-zisei reforme în educaţie.

„Din cauza Maiei Sandu şi-au pus capăt zilelor copii nevinovaţi, care voiau un viitor, a distrus învăţamântul cu camerele ei de supraveghere, a stresat copiii. Ce a făcut ea pentru țară?”, se întreabă Maria Gritco.

Share this Post!

Related post

0 Comment