Inițiativa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a oferi scutire tuturor cetățenilor la importul bunurilor personale, respinsă de PAS

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a propus o inițiativă legislativă prin care toți cetățenii Republicii Moldova vor beneficia de o scutire unică pentru a introduce pe teritoriul țării bunuri de uz personal, inclusiv un mijloc de transport auto per familie. Deputatului Petru Burduja a propus ca proiectul de lege să fie introdus pe ordinea de zi a Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, care a avut loc azi, 8 septembrie, dar deputații PAS nu au susținut inițiativa.

Președintele Comisiei, deputatul Dumitru Alaiba, le-a reproșat reprezentanților Blocului că proiectul nu a fost avizat de Guvern.

Amintim că reprezentanții Blocului Comuniștilor și Socialiștilor sunt de părerea să statul trebuie să susțină în acest sens și familiile rămase acasă, pentru a stopa migrația cetățenilor peste hotarele țării și îmbunătățirii situației demografice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.