Informațiile prezentate de consilierul prezidențial Natalia Davidovici la capitolul venituri ridică mari semne de întrebare

Două apartamente, dividende de la o companie nedeclarată și tranzacții la prețuri simbolice. Așa arată declarația de avere a consilierului prezidențial pentru relații interetnice, Natalia Davidovici. Fosta prezentatoare de știri a declarat că deține un apartament de 123 de metri pătrați pe care l-a procurat în anul 2015. Davidovici susține că prețul imobilului de lux ar fi de doar 752 156 de lei, echivalentul a 36 de mii de euro. Totodată, consiliera Maiei Sandu mai deține un apartament de 50 de metri pătrați, dobândit în 1998, iar valoarea imobilului ar fi de 298 495 de lei, sau 15 mii de euro.

Informațiile prezentate de Davidovici la capitolul venituri ridică mai multe semne de întrebare. Din document reiese că aceasta a fost șomeră pe parcursului anului 2020. Totodată, Davidovici a declarat că a obținut dividende de 48 936.18 de lei de la compania “Danat Prim” S.R.L. Pe site-urile oficiale aflăm că acest SRL, cu sediul în sectorul Râșcani din Capitală, a fost fondat chiar de consiliera Maiei Sandu în septembrie 2017. Totuși, Davidovici nu a indicat în declarația de avere că ar avea în proprietate vreo companie.

Davidovici a mai declarat o tranzacție de 100 de lei a unei cote părți într-o societate comercială. Persoana căreia consilierul prezidențial i-ar fi vândut bunurile la un preț simbolic este Serghei Crușca, concubinul Nataliei Davidovici. Totodată, Davidovici a mai câștigat 26 855 de lei din vânzarea unui mobil sau imobil.

Natalia Davidovici a fost numită consilier prezidențial în martie 2021. Anterior, aceasta a fost prezentatoare de știri la postul de televiziune TV7, care îi aparținea unuia dintre liderii PLDM, Chiril Lucinschi. Ulterior, Davidovici a prezentat știrile la Publika TV, televiziunea din holdingul media al lui Vlad Plahotniuc. În 2013, Davidovici a revenit la TV7 în calitate de director de știri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.