Încă un candidat la prezidențiale. Anunțul făcut de liderul Mișcării Antimafie

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, a anunţat că nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Nu o să ratez şansa dacă voi avea posibilitatea să candidez la prezidenţiale”, a afirmat Sergiu Mocanu în emisiunea sa de pe Youtube. Totuşi, politicianul a sugerat că, dacă prin participarea sa în alegeri va contribui la favorizarea candidatului promovat de Federaţia Rusă, el va renunţa la ideea de a mai candida. „Eu jocul stângii proruse n-o să-l fac niciodată, pentru că jocul ăsta îl face destul de bine agentura rusească în persoana Maiei Sandu, a altora, a întregii coloane a cincea în R. Moldova. Nu uitaţi niciodată: ei sunt mascaţi şi ascunşi până în a treia generaţie”, a adăugat Mocanu.

Amintim că, deocamdată, intenţia de a candida la prezidenţiale au anunţat-o liderul PUN, Octavian Ţîcu, şi preşedintele Platformei DA, Andrei Năstase. Acestora li s-ar putea adăuga lidera PAS, Maia Sandu, actualul preşedinte al ţării, Igor Dodon, dar şi primarul de Bălţi, Renato Usatîi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.