În toamnă ne putem pomeni cu tarife de 30 lei la gaz, peste 4 lei la energie electrică, peste 40 lei – benzina, avertizează Igor Dodon

Vara aceasta va fi decisivă pentru modul în care Moldova va supraviețui sezonului de iarnă. Țara se află într-un declin catastrofal, iar securitatea socială, economică și energetică sunt grav amenințate. Avertizarea vine din partea ex-președintelui țării, Igor Dodon, care într-o analiză, publicată pe rețelele de socializare a prezis o scumpire enormă a resurselor energetice.

“Ne așteaptă și o criză alimentară de proporții. Este evident că pe zi ce trece situația va fi și mai dramatică – în toamnă ne putem pomeni cu tarife de 30 de lei la gaz, peste 4 lei la energie electrică, peste 40 de lei litru de benzina și creșterea în lanț a prețurilor la toate produsele alimentare, iar deficitul bugetar catastrofal, care va fi și el în creștere, va crea deficiențe la onorarea obligațiunilor curente de achitare a salariilor și pensiilor. Pe fundalul acestor crize economice și energetice, din care guvernul PAS nu poate ieși, din cauza incompetenței sale, noi suntem anunțați că în Moldova vor fi aduse arme letale și posibil și trupe străine. Adică, la iarnă vom sta în sărăcie și frig, dar cu tunuri și rachete. Se vede foarte clar că Maia Sandu și stăpânii ei din exterior merg pe scenariul ucrainean, provocând destabilizarea intenționată a situației, iar unii factori politici din Occident vor să folosească moldovenii drept carne de tun în lupta geopolitică ce se dă acum în această regiune”, a mai scris Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.