În orașul Basarabeasca, liderul PSRM, Igor Dodon, a discutat cu angajații spitalului raional

Președintele PSRM, Igor Dodon, își continuă deplasările în teritoriu. Astăzi liderul socialiștilor se află în raionul Basarabească, unde a vizitat deja satele Iserlia, Sadaclia și centrul raional.

Locuitorii din Iserlia i-au mulțumit liderului socialist pentru suportul pe care la acordat în reparația drumurilor din sat și mai multe obiective sociale. Oamenii s-au arătat recunoscători pentru implicarea personală a lui Igor Dodon, în 2019, când mai multe case și instituții din localitate au rămas fără acoperiș în urma unui vânt puternic.

Dodon a mers și la grădinița din Iserlia, unde se desfășoară lucrări de reparație. Banii pentru renovare au fost alocați de Consiliul raional, unde PSRM deține majoritatea. De asemenea, Fundația de binefacere ”Din Suflet” a acordat un suport esențial în reparația instituției de învățământ preșcolar.

În satul Sadaclia, Igor Dodon a vizitat Mănăstirea ”Sfântului Ierarh Nicolae”, aflată în construcție. Datorită Fondului Ecologic Național și cu susținerea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, aici a fost soluționată problema asigurării cu apă și canalizare.

În orașul Basarabeasca, liderul PSRM a discutat cu angajații spitalului raional. Dodon le-a mulțumit pentru efortul depus în lupta cu pandemia și le-a amintit de inițiativa sa de dublare a salariilor. Liderul PSRM și-a exprimat regretul că, din cauza blocajului instituit de Maia Sandu a fost oprită cea de-a treia etapă de majorare cu 40%, ce urma să se producă la 01 iulie. Dodon le-a promis medicilor că echipa PSRM va insista în continuare pe drepturile sociale ale oamenilor, în mod special, a angajaților din sfera bugetară.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.