În loc să prezinte scuze, Ala Nemerenco a șters mesajul șovin de pe Facebook

În loc să prezinte scuze publice, consiliera Maiei Sandu a ales să șteargă mesajul șovin de pe pagina sa de Facebook. Vorbim despre Ala Nemerenco, care recent a atacat dur armenii, azerii, rușii și belarușii.

“Mă miră câtă lipsă de respect față de limba română, limba băștinașilor, manifestă unii din cei pe care țara mea î-a primit cu căldură și i-a strâns la piept ca pe niște copii ai săi – armeni, azeri, ruși, belaruși”, a scris Nemerenco.

Ulterior, ministrul justiției Fadei Nagacevschi a declarat că va expedia un denunț în acest sens către ambasadele statelor vizate.

“Vom denunța expunerile, aparent oficiale, a consilierului pe probleme de sănătate ale Președintelui Republicii Moldova, doamna Nemerenco, care conțin elemente de șovinism. Chestiunile date vor fi denunțate ambasadelor acestor state. Eu trebuie să îmi cer scuze față de aceste etnii, căci cineva își permite să atace cetățenii acestor state. Sper că Președintele va veni cu explicații, dacă este poziția oficială a Președinției sau este poziția oficială a consilierului prezidențial?”, a declarat Nagacevschi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.