În incinta unei uzine, printre utilaje agricole, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor prezintă programul social-economic

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor prezintă, în aceste momente,  programul social-economic. Evenimentul se desfășoară la o uzină din Capitală, printre tractoare și utilaje destinate lucrărilor în agricultură.

Primul la tribună a ieșit liderul PSRM, Igor Dodon, care a subliniat profesionalismul echipei Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

“În această campanie sunt mai mulți concurenți, dar cea mai pregătită și experimentată echipă – este echipa comuniștilor și socialiștilor. Am demonstrat pe parcursul mai multor ani, că putem face față tuturor provocărilor. Cu regret în ultimii 10 ani, țara se confruntă cu multe probleme economice, a crescut și crește sărăcia, se închid școlile, se lichidează satele. Unica soluție este ca o echipă profesioniști să vină la putere după 11 iulie. Programul social-economic este divizat în 6 sectoare. Este un proiect pe care suntem gata să îl îmbunătățim în baza propunerilor cu care puteți să veniți dvs, la sutele de întruniri, dar și pe rețele de socializare”, a declarat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.