În Capitală vor fi organizate târguri pascale

Tradiționalele târguri pascale vor fi organizate în capitala în perioada: 20 – 23 aprilie 2022. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Potrivit acestuia, acestea se vor desfășura în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” pe aleea de vizavi de CC „Sun City”, dar unde vor fi comercializate: pască, cozonac, ouă vopsite și alte produse alimentare specifice sărbătorii.

„De asemenea, vor fi organizate iarmaroace tematice cu produse pascale în toate sectoarele capitalei. Preturile de sector vor stabili amplasamentele din teritoriul administrat pentru organizarea târgurilor pascale și vor elibera permise de acces producătorilor autohtoni de profil”, a punctat edilul.

Permisele de acces pentru desfășurarea activităților de comerț în cadrul târgurilor vor fi eliberate doar pentru producătorii autohtoni care dețin autorizație sanitar-veterinară de funcționare / certificat privind înregistrarea oficială pentru siguranța alimentelor, conform ordinii solicitărilor parvenite de la aceștia și în limita de locuri disponibile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.