IGSU: Descarcerare la Orhei

Astăzi, 16 ianuarie, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare după producerea unui accident de circulație în preajma satului Chiperceni de pe traseul R 20 Orhei –Rezina.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la 9:18 minute. Potrivit datelor IGSU, un autoturism de model Kia Rio s-a tamponat cu un microbuz de marca Mercedes Sprinter de pe ruta Chișinău-Cobîlea cu 14 pasageri la bord.

Ajunși, pompierii au stabilit că un bărbat în vîrstă de 27 de ani a suferit diverse traumatisme fiind blocat în autoturismul avariat de marca Kia Rio. Salvatorii au reușit în cel mai scurt timp să deblocheze persoana. Aceasta ulterior a fost preluată de Serviciul Asistență Medicală Urgentă la spitalul raional Orhei.

Totodată, în urma accidentului 2 persoane din microbuzul Mercedes Sprinter, au suferit deferite leziuni corporale și au fost transportate la spital. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de drept. În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.