Igor Munteanu, care a criticat dur traseismul politic, acum nu se mai arată deranjat de aceste vicii

Deputatul PPDA și potențialul candidat la funcția de premier, Igor Munteanu, care a criticat dur partidele oligarhice și traseismul politic, acum nu se mai arată deranjat de aceste vicii.

Într-un editorial publicat pe Ziarul Național, acesta spune că „ar trebui să ne întrebăm ce este mai imoral: să dorești a instala un guvern nou, mai bun decât actualul, cu votul unor grupuri politice, prezumtiv corupte, ori să nu întreprinzi nimic, lăsând actualul „guvern-catastrofă” să danseze cum vrea el mai departe”.

În continuare, Munteanu încearcă să justifice traseismul politic, de care este acuzat partidul lui Andrian Candu, PRO Moldova și PP ȘOR.

Precizăm, că PPDA a pregătit o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Reprezentanții formațiunii susțin că dacă vor obține numărul necesar de voturi în Parlament, ei sunt gata să preia guvernarea. În cadrul unui interviu, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a spus că există deja trei potențiali candidați la funcția de premier: Andrei Năstase, Igor Munteanu și Alexandru Slusari.

Pentru crearea unui Guvern PPDA este nevoie de voturile deputaților PAS, PDM, PRO Moldova și PP ȘOR.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.