Igor Dodon și-a luat angajamentul să acorde tot suportul necesar în finalizarea drumului de centură Chișinău

Primarii din municipiul Chișinău și-au anunțat susținerea pentru candidatul independent Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale. Primarul general, Ion Ceban, a declarat că lucrurile mari și bune pot fi făcute doar atunci când există înțelegere și comunicare continuă.

Potrivit lui Ceban, colaborarea strânsă care a existat între Președinție, Parlament, Guvern și administrația locală din Chișinău a rezultat cu realizarea unor proiecte foarte necesare pentru chișinăuieni. De aceea, este necesar ca să se mențină acest progres pentru realizarea proiectelor mari în municipiu.

Ion Ceban a declarat că Igor Dodon și-a luat angajamentul să acorde tot suportul necesar în finalizarea drumului de centură Chișinău. În acest an, datorită inițiativei lui Igor Dodon, în suburbiile Capitalei au fost reparate 25 de km de drum în cadrul Programului ”Drumuri bune pentru toți”.

De asemenea, cu suportul autorităților centrale urmează să fie încheiate lucrările de renovare a Stației de epurare, curățarea râului Bâc, reparația podului din zona Combinatului de Tutun.

Un alt proiect ce urmează să fie realizat cu susținerea lui Igor Dodon și datorită căruia vor fi create 25 de mii de locuri de muncă este ZEL Chișinău. Ceban a declarat că de 400 de agenți economici deja sunt gata să vină cu investiții.

Amintim, peste 400 de primari și peste 20 de președinți de raioane din țară au declarat că îl vor susține pe Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.