Igor Dodon salută ordinul ministrului Educației prin care se interzice accesul în școli a persoanelor ce nu au tangență cu procesul educațional

Președintele Igor Dodon a salutat ordinul semnat de ministrul Educației prin care se interzice accesul în instituțiile de învățământ a persoanelor nu au tangență cu procesul educațional. Șeful statului a declarat că în calitate de candidat la alegerile prezidențiale va susține această inițiativă. 

”Acest ordin trebuie să fie permanent nu doar în perioada campaniei electorale. Consider că nu au ce căuta politicienii prin școli și grădinițe în special în situația COVID-19. Este corectă această decizie. În calitate de candidat electoral, evident că voi respecta. În calitate de președinte al țării, până voi fi înregistrat oficial în campania electorală, pot să am întrevederi la inițiativa directorilor. Sunt de acord că în procesul educațional nu trebuie să permitem nimănui să facă acțiuni politice”, a spus Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”. 

Potrivit ordinului semnat de Igor Șarov, se interzice accesul în instituțiile de învățământ a altor persoane, precum și organizarea în cadrul acestora a activităților ce nu au tangență cu procesul educațional (manifestări cultural-artistice, politice, întâlniri cu demnitarii de stat, cu alegătorii și cu candidații la funcții publice”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.