Igor Dodon le-a mulțumit prietenilor turci pentru sprijinul acordat în realizarea numeroaselor proiecte în Republica Moldova

În vara acestui an, la Comrat, urmează să fie inaugurat un stadion de fotbal. Președintele țării, Igor Dodon, s-a informat astăzi, 21 ianuarie, în cadrul vizitei sale în UTA Găgăuz-Yeri, despre cum se desfășoară lucrările de construcție a stadionului. Potrivit șefului statului, inaugurarea stadionului este preconizată pentru vara acestui an. Stadionul va avea o capacitate de 5 mii de spectatori, iar sala de sport care se construiește în imediata vecinătate – circa 120 de persoane, transmite stiridinmoldova.md.

Decizia cu privire la edificarea acestui obiect a fost luată în cadrul vizitei oficiale a președintelui Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, în țara noastră, în luna octombrie 2018.

Complexul sportiv este construit de către partenerii turci și aproape o jumătate din lucrări sunt finisate. Volumul sumar al investițiilor constituie aproximativ 7 milioane de euro.

Șeful statului le-a mulțumit prietenilor noștri turci pentru sprijinul acordat în realizarea numeroaselor proiecte în Republica Moldova și în special în Găgăuzia.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.