Igor Dodon: În cele șase luni, Guvernul Chicu a demonstrat perseverență și maximă responsabilitate

Astăzi se împlinesc șase luni de la învestirea Guvernului Chicu și cu acest prilej președintele țării, Igor Dodon, a transmis felicitări întregii echipe de la guvernare pentru destoinicie, profesionism și rezistență în fața greutăților neașteptate cu care se confruntă.

“Nu cred ca vreo altă componență a Guvernului, în oricare altă formulă, ar fi reușit să facă față atât de competent și de eficient pandemiei și provocărilor economice care s-au abătut asupra Republicii Moldova în acest an. Mulți membri ai Guvernului au lucrat practic fără pauză, fără odihnă, departe de familie, supuși unui efort psihic de neimaginat. Dar ei au rezistat moral și au salvat țara, au ținut-o pe linia de plutire, atât sub aspect epidemiologic, cât și economic. De aceea, le sunt recunoscător celor de la Guvern și sunt mândru că am lucrat împreună cu ei cot la cot în această perioadă.

Echipa domnului Chicu a demonstrat perseverență, maximă responsabilitate și tărie de caracter și încă urmează să le demonstreze în continuare, pentru a scoate țara definitiv din criza care s-a abătut asupra noastră a tuturor. Iar eu le voi fi mereu alături în toată această situație și împreună vom face ca în Moldova să fie bine, să fie ordine și să asigurăm dezvoltarea țării și bunăstarea cetățenilor” , se arată în mesajul președintelui.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.