Igor Dodon: În 2019, Plahotniuc a scos mai mulți împotriva mea, dar eu am rezistat si am făcut-o pe Maia Sandu prim-ministru

Președintele Igor Dodon susține că, în iunie 2019, Vladimir Plahotniuc a scos la miting mai mulți oameni împotriva sa decât duminica trecută Maia Sandu, dar el a rezistat și a numit-o pe Sandu în atunci în funcția de premier.

”Anul trecut Plahotniuc a scos mai mulți împotriva mea și eu m-am menținut pe poziții, atunci când am făcut-o pe Maia Sandu prim-ministru. Ei nu strigau atunci jos Maia Sandu. În iunie anul trecut, ei strigau jos Dodon și atunci am mers ferm, am avut verticalitate și am mers în continuare”, a spus Dodon la un post privat de televiziune.

Igor Dodon a declarat că și în situația actuală va rămâne ferm, calm și responsabil. Președintele a declarat că și a avut mai multe argumente să scoată lumea în stradă, pentru că sunt multe nemulțumiri legate de votul din diasporă, de împiedicarea alegătorilor din stânga Nistrului de a-și exprima dreptul la vot.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.