Igor Dodon: Eu încă nici nu am anunțat că voi candida la funcția de șef al statului, dar unii deja au început să lovească în mine, ca să-l readucă pe Plahotniuc

Solidarizarea bruscă a mai multor grupări din opoziție împotriva șefului statului are la bază scopul de a-l reduce în țară pe fostul lider al Partidului Democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc. Președintele Igor Dodon a făcut această declarație în cadrul unei noi ediții a emisiunii “Președintele răspunde”, desfășurată astăzi într-un format special.

“Eu încă nici nu am anunțat că voi candida la funcția de șef al statului, dar deja toți au început să lovească în mine. Dar lucrurile sunt clare, în ceea ce îi privește pe unii: Toți bat în președintele țării, ca să-l readucă în țară pe Vladimir Plahotniuc”, a declarat Igor Dodon, cu trimitere directă la grupările Candu și Șor din Parlament, intrate în cârdășie cu fracțiunile PAS și PPDA.

În opinia șefului statului, o soluție pentru această
problemă  ar fi alegerile parlamentare anticipate.

„Alegerile anticipate vor fi o purificare. La sigur vor fi mai puține conseve oligarhice în viitorul Parlament. După alegerile prezidențiale ar fi bine să fie organizate alegeri parlamentare anticipate”, a mai spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.