Igor Dodon: Este straniu și josnic să mă învinuiască de trădare de patrie cei, care au umplut instituțiile de stat cu consilieri străini

Igor Dodon spune că este cel puțin cinic, din partea guvernării PAS, să îl învinuiască de trădare de patrie, pe când ei au angajat în instituțiile statului cetățeni străini. Declarațiile au fost făcute la ieșire din sala de judecată, după ce magistrații au decis să îl plaseze în arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

“Este straniu și josnic să mă învinuiască de trădare de patrie, cei care la această etapă au umplut instituțiile de stat cu consilieri străini, români, americani, nemți, care controlează toate instituțiile, inclusiv instituția prezidențială. Este cinic să mă învinuiești pe mine de trădare de patrie, când tu ai adus polițiști străini să controleze mașinile pe drumurile noastre. Au adus soldați înarmați, străini, care ne păzesc frontiera. Cheamă NATO aici. Toate învinuirile cu îmbogățirea ilicită este un dosar, care îi pot face oricui din voi. Aceste dosare sunt deschise pentru a persecuta pe toți cei, care nu sunt de acord cu regimul Maiei Sandu”, a declarat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.