Video // Igor Dodon, despre Guvernul Chicu: Aceste șase luni au demonstrat că avem o echipă de oameni profesioniști și responsabili

Președintele Igor Dodon a apreciat activitatea Guvernului Chicu în șase luni de mandat drept una profesionistă și care a știut să facă față provocărilor ce au stat în față. Șeful statului a declarat că situația în țară era să fie mult mai proastă dacă la putere era să fie așa-numitul Guvern Harvard.

”Aceste șase luni au demonstrat că în fruntea Guvernului avem o echipă de oameni profesioniști și responsabili care au făcut față tuturor provocărilor”, a declarat președintele.

Potrivit șefului statului, Guvernul Chicu nu a admis, la începutul acestui an, să fie declanșată o criză în sectorul termoenergetic, a majorat încasările la bugetul de stat din sursele interne în urma unei administrări fiscale profesioniste,

Președintele a remarcat și felul cum Guvernul condus de Ion Chicu gestionează  criza provocată de pandemia COVID-19. Potrivit șefului statului, Guvernul a gestionat această situație cu pierderi minime. Conform datelor oficiale, la majoritatea indicatorilor, Moldova este plasată mult mai bine decât țările UE.

”Guvernul pe parcursul acestor șase luni a făcut față și a gestionat profesionist situația din Moldova. Dacă era așa-numitul Guvern Harvard situația era mult mai proastă. Doamne ferește”, a spus Dodon.

Președintele s-a arătat ferm convins că Guvernul Chicu va putea face față și în continuare tuturor provocărilor care stau în fața țării noastre. Igor Dodon a mai precizat că, la moment acest Guvern este susținut în Parlament de o majoritate solidă de 54 -55 de deputați.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.