Igor Dodon: Deja 10-15 deputați au sesizat procuratura despre tentativa de a-i corupe

Președintele Igor Dodon susține că este foarte îngrijorat de lipsa de acțiuni concrete din partea instituțiilor statului în cazul cumpărării deputaților. Șeful statului a declarat la o emisiune televizată că întrebarea numărul unu pe care i-o pune cetățenii atunci când merge în teritoriu este de ce Candu și Șor nu stau încă în pușcărie dacă au cumpărat deputați.

Potrivit președintelui, deja 10-15 deputați PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, când și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare. 

”Că a fost Vladimir Cibotaru, că a fost Tauber, că au venit prin verișori. Acestea sunt documente oficiale depuse la Procuratura Generală. Eu nu vreau să spun că Procuratura nu lucrează, știu că procurorul face tot posibilul și am încredere în el că va duce lucrul până la capăt”, a spus Dodon.

Președintele susține că instituțiile statului trebuie să acționeze rapid în baza acestor depoziții.

”Probabil că trebuiau deja luate decizii, pentru că dacă se întâmpla aceasta acum doi ani, în pușcărie sigur stăteau deja vreo 10 deputați care se ocupau cu chestia asta. Lumea așteaptă rezultate concrete. Aceasta ține de securitatea statului. Este foarte grav pentru Moldova”, a spus președintele.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.