Igor Dodon: Cu tot respectul față de biserică, eu cred că Ion Chicu este poate ultimul dintre politicieni care trebuie scos din canoane

Premierul Ion Chicu ar fi ultimul politician care ar trebui exclus din lista pentru canoane. Declarația a fost făcută de președintele țării, Igor Dodon, într-un interviu pentru UNIMEDIA.

„Eu mi-aș fi dorit ca biserica noastră să excludă din canoane pe cei care au votat și promovat legea cu privire la egalitatea de șanse, care a fost o problemă mare. La această etapă, în opinia mea, să ataci un Guvern care face tot posibilul să mențină stabilitatea în țară, este incorect. Eu înțeleg absolut totul, dar Guvernul Chicu face față unei pandemii fără precedent. Acest Guvern nu a închis biserici. Cu tot respectul față de biserică, eu cred că Chicu este poate ultimul dintre politicieni care trebuie scos din canoane”, a declarat Igor Dodon.

Totodată, președintele susține că își va imuniza familia, atunci când o să apară un vaccin împotriva virusului COVID-19.

„Eu ca un tată responsabil, dacă întrebați opinia mea, când apar astfel de riscuri și pandemii, consider că familia trebuie să se vaccineze. Aceasta reduce riscul infectării și dacă va fi un astfel de vaccin, trebuie de făcut. De asemenea, consider că fiecare trebuie să decidă dacă vrea să se vaccineze sau nu, pentru că știm că există și riscuri”, a mai spus Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.