Igor Dodon a vizitat raionul Taraclia, unde a discutat cu localnicii

Igor Dodon întreprinde o vizită în sudul Moldovei. Prima destinație a candidatului este raionul Taraclia, unde s-a întâlnit cu locuitorii din satele Vinogradovca, Mirnoe, Chirilovca, Ciumai, Budăi și Musaitu.

“Oamenii m-au întrebat despre pensii, salarii, aprovizionarea cu apă potabilă, gazificarea localităților, renovarea grădinițelor și școlilor, dar și alte subiecte de importanță majoră. Am răspuns detaliat la toate întrebările adresate și am menționat că vom continua să muncim activ pentru a obține rezultate concrete în domeniile respective”, a povestit Dodon.

Ulterior, în piața centrală din Taraclia, candidatul independent la funcția de președinte al Republicii Moldova s-a întâlnit cu locuitorii orașului, dar și a satelor Novosiolovca, Albota de Sus, Albota de Jos.

„Am discutat cu cetățenii despre situația din țară, despre viziunile noastre privind viitorul Moldovei. Etnicii bulgari din Taraclia sunt adepți fideli ai statalității Republicii Moldova. Le sunt recunoscător pentru faptul că mereu au susținut acțiunile noastre social-economice și culturale. Sunt ferm convins că prin eforturi conjugate vom reuși să dezvoltăm Republica Moldova!”, a conchis Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.