Igor Dodon a venit cu un mesaj important pentru președintele ales Maia Sandu

Igor Dodon a venit cu un mesaj important pentru președintele ales Maia Sandu. În cadrul emisiunii live, Igor Dodon i-a sugerat Maiei Sandu să fie mai atentă în declarațiile pe care le face în calitate de șef de stat despre situația din regiunea transnistreană.

“Să fim atenți în declarații, mai ales când vorbește prima persoană în stat. Văd că în ultimul timp s-a mai clarificat. Știe ce e OGRF (p.r. Grupul Operativ de militari al Federației Ruse), știe ce e asta pacificatori. Astea-s lucruri diferite. Militarii care sunt în Transnistria, sunt două componente diferite. Cei care păzesc munițiile și sunt pacificatori, care sunt și ruși, moldoveni, OSCE. Cu primii da, trebuie să vedem ce facem. Eu am început discuțiile am vorbit cu ministrul rus al apărării, dl Șoigu. Acum va fi noul președinte, lasă să continue acest lucru. Și foarte atent la declarații”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că o declarație recentă a Maiei Sandu a provocat reacții dure în societate. Președintele ales a spus că pacificatorii ruși trebuie să părăsească regiunea transnistreană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.