VIDEO // Igor Dodon a transmis astăzi un mesaj special medicilor din Republica Moldova

Președintele Igor Dodon a transmis astăzi un mesaj special medicilor din Republica Moldova. Şeful statului i-a asigurat pe cei din prima linie a războiului cu COVID-19 că statul apreciază la justa valoare efortul lor.

“Mesaj pentru personalul medical – prieteni, colegi, de mai bine de o lună sunteți în prima linie și asigurați sănătatea cetățenilor Republicii Moldova. Mulți din voi nu v-ați văzut familia, copiii, nu este simplu deloc. Vă mulțumesc pentru actele de eroism pe care le faceți zilnic. Vă asigur că statul, cetățenii, apreciază mult acest lucru, dumneavoastră sunteți eroii zilei de azi. Respect din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon, după ședința de astăzi a Consiliului Suprem de Securitate.

Şeful statului a mai spus că Moldova este gata să facă față în perioada cu risc sporit, dar mult depinde şi de responsabilitatea fiecărui cetățean în parte.

“Republica Moldova este gata să facă față în perioada cu risc sporit, dar foarte mult depinde şi de fiecare dintre dumneavoastră. Consider că în următoarele zile noi vom trece testul ca națiune. Vom demonstra cum putem face față unui pericol, care ne poate afecta pe fiecare dintre noi. Sunt sigur că vom face față”, a mai spus Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.