Igor Dodon a primit o scrisoare de mulțumire din partea prim-ministrului ungar, Viktor Orban

Liderul PSRM, Igor Dodon, a primit o scrisoare de mulțumire din partea prim-ministrului ungar, Viktor Orban, pentru sprijinul acordat legii care protejează minorii de propaganda pornografiei, violenței sexuale, homosexualității și a altor perversiuni.

“Sunt recunoscător prietenului și colegului meu maghiar pentru aceste cuvinte de recunoștință. Îl felicit pe domnul Orban și poporul maghiar pentru adoptarea acestei legi, în ciuda barierelor impuse de unii lideri ai Uniunii Europene și a lobby-ului liberal din țara sa. Suntem unanimi în opinia că baza oricărei societăți este familia tradițională. Doar tatăl și mama trebuie să decidă cum să-și crească copiii. Mai mult ca atât, această chestiune nu este de competența unor “consilieri” străini.

Valorile europene autentice sunt valorile Europei creștine. Civilizația noastră comună a fost creată pe temelia creștinismului. Anume pe baza valorilor tradiționale trebuie să fie crescuți copiii noștri.

Vom urma exemplul prietenilor noștri din Ungaria, Rusia și alte țări europene și vom apăra valorile familiei noastre tradiționale în pofida oricăror constrângeri din țară sau din străinătate”, a scris Dodon pe rețelele de socializare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.