Igor Dodon a invitat-o pe Sandu să coboare cu picioarele pe pământ

Igor Dodon i-a sugerat Maiei Sandu să fie mai pragmatică și realistă, și să nu o facă pe Ileana Cosânzeana în politica moldovenească. Șeful statului i-a recomandat liderului PAS că nu facă declarații de dragul declarațiilor și i-a amintit despre jurămintele care le dădea la începutul anului trecut. 

”Maia Sandu jura, în ianuarie anul trecut, că nu face coaliție nici cu Dodon, nici cu democrații. Și… Maia Grigorievna, ce ai făcut? Anul trecut ai semnat două acorduri de coaliție cu Dodon și cu socialiștii, unul în iunie și altul în septembrie. Tare principiali mai sunteți. Nu o mai faceți pe Ileana Cosânzeana! Lăsați poveștile cu zmei. Dacă va fi necesar, dar va fi, va trebui să ne așezăm și să discutăm”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”.

Igor Dodon a invitat-o pe Sandu să coboare cu picioarele pe pământ, deoarece PAS nu va avea majoritatea parlamentară în Parlament.

”Pe cine veți înainta în funcția de premier? Pe Usatâi, Șor, Candu? Sau credeți că aveți șansa să luați majoritatea parlamentară. Lucrul acesta nu va fi și știți despre asta. Fiți mai pragmatici, mai realiști, nu faceți declarații de dragul declarațiilor. Alegerile trec, dar noi trebuie să mergem înainte”, a declarat Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.