Supravegheat de paza lui Ilan Șor, Gațcan a dormit o noapte în hotelul Nobil al lui Plahotniuc

Ștefan Gațcan a dormit prima noapte, imediat după ce a anunțat că pleacă de la PSRM la Pro Moldova, în hotelul ”Nobil” care-i aparține lui Vladimir Plahotniuc.  Președintele Igor Dodon a declarat că Procuratura trebuie să se clarifice în acest caz. 

Șeful statului a anunțat că până în prezent deputatul Gațcan beneficiază de pază de stat, probabil din cauza că se teme de cei care l-au convins inițial să plece de la PSRM.

”Paza încă mai este. De cine se teme? Probabil de cei care l-au convins. Apropo, atunci el umbla cu paza lui Șor și a dormit o noapte în hotelul Nobil. Înseamnă că a fost ceva acolo, vedem încă cine pe cine l-a luat în plen (prizonierat). De ce și cum cred că Procuratura se va clarifica. Acolo este despre ce”, a spus Dodon în cadrul ediției speciale ”Președintele răspunde”.

Presa de la Chișinău a scris că Gațcan a fost ”cumpărat” cu o sumă de șase zerouri în euro pentru a anunța că aderă la grupul Candu.

Amintim, până la 15 deputați din PSRM și PDM au depus oficial la Procuratură depoziții în care au indicat concret cine, când și ce le-au propus pentru a părăsi fracțiunile parlamentare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.