Horoscopul săptămânal, 8 – 14 iulie 2019

Horoscopul săptămânal pentru toate zodiile, află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 8 – 14 iulie 2019, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor, transmite stiridinmoldova.md.

Berbec:

Chiar dacă ești de părere că majoritatea deciziilor sunt raționale, partea emoțională își spune cuvântul în multe dintre aspectele vieții tale. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Berbec.

Taur:

Punctul tău de vedere este de multe ori susținut de energia astrelor, dar nu trebuie să te bazezi doar pe acest lucru. Oamenii de valoare din viața ta te ajută întotdeauna să găsești soluții creative la problemele cu care te confrunți. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Taur.

Gemeni:

Capacitatea ta de autoanaliză îți oferă răspunsuri importante în raport cu motivația din spatele alegerilor pe care le faci. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Gemeni.

Rac:

O veste neașteptată te va scoate destul de tare din zona de confort. Nu ești dispusă să faci niciun fel de compromis atunci când vine vorba de viața profesională. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Rac.

Leu:

Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Leu.

Fecioară:

Nu încetezi să pui la îndoială sentimentele sau intențiile celor din jur, iar acest proces nu aduce nimic benefic în viața ta. Ar trebui să înveți să iei lucrurile ca atare și să profiți, în sensul bun, de toți și toate. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Fecioară.

Balanță:

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoie. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Balanță.

Scorpion:

Faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Scorpion.

Săgetător:

Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum tu consideri, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Săgetător.

Capricorn:

Starea de iritare pe care cei din jur ți-o provoacă te frustrează peste măsură și te face să îți pierzi concentrarea asupra lucrurilor care contează cu adevărat. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Capricorn.

Vărsător:

De cele mai multe ori, acțiunile tale indică o altă stare de spirit față de cea pe care o ai. Ești ambiguă în tot ceea ce întreprinzi. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Vărsător.

Pești:

Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare, dar asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă. Citește aici horoscopul săptămânal complet pentru Pești.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.