Horoscop: Situație delicată de dragoste pentru săgetători

O zi cu multe surprize pentru nativi. Aveți șansa de a vă întâlni sufletul pereche ori de a înțelege cine e mai exact. Să nu vă mire dacă realizați că a fost mai aproape ca niciodata, dar voi nu ați oferit atenția necesară, transmite stiridinmoldova.md.

Berbec

Berbecii ar trebui să facă o schimbare în locuință. Poate văruiți pereții, cumpărați o nouă mobilă sau câteva obiecte de decor. Categoric o astfel de modificare vă va aduce o stare de bine și confort în propria voastră casă. Iar dacă vă înnoiți, chemați prietenii, rudele și sărbătoriți împreună bucuria, fie ea și mică, din viața voastră.

Taur

Taurii ar putea avea o ușoară doză de pesimism la începtul zilei, însă pe aprcurs evenimentele din viața voastră vă vor schimba categoric starea de spirit. Concentrați-vă asupra lucrurilor mici care în mod normal sunt lasate până în ultimul moment nerezolvate. Acasă ați putea face o mini curățenie prin dulapuri. Scăpați de lucrurile vechi, nefolosite, care nu fac decât să va umple spațiul nefolositor.

Gemeni

Gemeni, nu vă grăbiți în privința chestiunilor oficiale. Dacă aveți de semnat un contract important, analizați toate opțiunile de câștig. Nu riscați dacă nu sunteți ferm convinși că lucrurile se vor îndrepta spre succes. Cei care caută iubire ar trbeui să deschidă larg ochii. E posibil ca cineva apropiat să aibă sentimente puternice față de voi și poate chiar să fie sufletul vostru pereche.

Rac

Astăzi, Racii vor contempla lumea. Sunteți visători și vă lăsați purtați de viața precum o barcă în derivă. Sfatul astrelor pentru nativii acestei zodii este să revină cu picioarele pe pământ și să se ocupe de afacerile în care sunt implicați. Altfel, există riscul să pierdeți oportunități care apar foarte rar la orizon. Capriciile nu sunt permise, momentan.

Leu

Scopul principal al Leilor, joi, este să caute scuze pentru boacanele pe care le-au făcut. Sunt șanse că, dacă găsiți argumentele potrivite, cei cu care ați intrat în conflict să vă ierte pentru ce le-ați făcut. Astrele vă recomandă să stați departe de cumpărăturile online, de la magazine virtuale care nu inspiră încredere. Seara, partenerul de viață vrea o plimbare în parc sau o cină romantică. S-ar putea să apară și câteva scene de gelozie.

Fecioara

Astăzi, Fecioarele fac o descoperire incredibilă în legatură cu un proiect în care s-au implicat. Au o idee de geniu care le va relansa afacerea. Succesul este garantat, iar problemele financiare vor fi de domeniul trecutului. În viața de familie, nu este recomandabil să faci compromisuri. Nici chiar de dragul persoanei iubite. Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație, astrele îi sfătuiesc să nu încerce o idilă cu o persoană căsătorită.

Balanța

Balanțele sunt cu entuziasmul la cote mari și au idei multe, dintre care unele chiar bune, însă practica îi cam încurca. Pur și simplu nu se pot hotărî încotro să-și direcționeze eforturile, dat fiind că sunt atât de multe lucruri interesante de făcut. Înainte de orice pas, profitaă de câteva momente în sigurătate pentru a înțelege ce-ți dorești cu adevărat. Mintea îți va spune, dacă îi dai puține clipe de liniște.

Scorpion

O activitate de rutina se transformă în ocazia vieții pentru Scorpioni. O discuție cu o persoană atrăgătoare îi face să se îndrăgosteasca lulea, iar partea cea mai bună este ca sentimentul pare a fi reciproc. Altfel, toate zâmbetele dintr-o conversație de altfel banala nu aveau niciun sens. Tentația e mare, riscul la fel. Nu lasa aceasta persoana sa plece in necunoscut fără a o invitație „oficială” la o cafea. Iar asta cât de curând, pentru a nu rămâne cu regrete.

Săgetator

Săgetatorii s-ar putea trezi într-o situație delicată în dragoste. Fie un adevărat ascuns de persoană iubită, care iese la iveală într-un mod neașteptat, sau un gest neinspirat din trecut, tulbura apele în relația de cuplu, iar rezolvarea nu e tocmai simplă. Sinceritatea este singura soluție în astfel de cazuri, chiar dacă, pe moment, persoana iubită s-ar putea simți trădată. Nu lăsa încă o decizie neinspirată să stea la baza relației voastre.

Capricorn

Ai putea să fii obosit de nesfârșitele probleme de zi cu zi. Ieșirea din rutină poate apărea cu ajutorul creativității, al artei, sau al sportului, sau cu ajutorul unro discutții cu oameni educați. Nu te aștepta la schimbări majore nici în plan personal, nici profesional. E o zi bună să porți o discuție pe care o tot amâni, iar spre seara e posibil să îți amintești de un coleg de școală reaparut în cercul de prieteni.

Vărsător

E o zi perfectă pentru a căuta noi idei de afaceri, sau inspirație creativă. Spre seară e posibil chiar să ai momente de mare inspirație. Ai grijă însă la starea fizică pe care o resimți, încearcă să înțelegi ce a deteriorat starea ta de sănătate, de la ce vin amețelile și senzația că ești slăbit fizic. Poate că mai multe ore de somn vor rezolva de la sine aceste probleme.

Pești

Nu te implica în niciun fel de conflict astăzi. E posibil să ai parte de prea mult stres și să fii distras de la locul de muncă. E nevoie să acorzi o atenție sporită problemelor profesionale. Nu cumva să te apuci să te cerți cu superiorii, să îți critici colegii sau să neglijezi obiectivele de la locul de muncă. Spre seară s-ar putea să îți vină o idee care să te ajute să scapi de datorii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.