Guvernul a decis: alocarea terenul fostului stadion republican, din strada București, pentru construcția noului sediu al ambasadei SUA în Moldova

Guvernul a decis, la ședința din această seară, să aloce terenul fostului stadion republican, din strada București, pentru construcția noului sediu al ambasadei SUA în Moldova. O altă decizie vizează transferul misiunii diplomatice a țării noastre în Israel din Tel Aviv în Ierusalim, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

Anunțul a fost făcut de către prim-ministrul Pavel Filip, după ședința Executivului.

”Am ținut să aprobăm de urgență aceste hotărâri ținând cont de situația politică incertă din țară. Cu atât mai mult, ținând cont că Partidul Socialiștilor a încercat să blocheze aceste proiecte, pentru că președintele Dodon le-a blocat și a fost suspendat din funcție de către Curtea Constituțională pentru alocarea terenului Guvernului Statelor Unite ale Americii pentru construcția ambasadei. La fel, ca să fim siguri că situația în privința acestor două angajamente luate în fața Guvernului SUA va rămâne stabilă, indiferent de rezultatul alegerilor parlamentare anticipate”, a explicat Pavel Filip.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.