Grupul Rolex (Pro-Moldova, Partidul Șor) vrea nițel haos politic pentru a face niște jocuri

Exponenții societății civile continuă să-și exprime dezamăgirea față de prestația lamentabilă a opoziției, în timpul dezbaterilor asupra moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Ion Chicu. Activistul civic Vitalie Sprânceană consideră că cei din grupurile Șor și Candu doresc să provoace haos în țară, cu ajutorul deputaților PAS și PPDA.

“Ziua de ieri a fost totuși o dezamăgire. Nu am vrut să treacă votul de neîncredere – era clar că grupul Rolex (Pro-Moldova, Partidul Șor) vrea nițel haos politic pentru a cîștiga timp, a face niște jocuri, a negocia niște tranzacții. Nu mă așteptam ca opoziția neRolex (mă rog, așa își zic ei – Pas și PPDA) să se prindă în acest joc, care nu era al lor și care era despre pătarea lor. Mă rog, s-au băgat în horă, era treaba lor să înțeleagă că acest joc este despre măscărirea lor”, scrie Sprânceană, într-o postare pe Facebook.

Activistul civic mai scrie că nu s-a așteptat să vadă, atât de clar și evident, – absența totală a unui plan alternativ de țară al ”opozițiilor”.

“Însăși moțiunea e un text slab, un referat compilat din citate și declarații din ziare și TV – e mai degrabă un colaj, un proiect artistic, decît act prin care motivezi de ce dai jos un guvern. Or, dacă ea e chiar motivație și atunci e clar că…opoziția nu avea motivație, nu știa de ce să dea jos guvernul, ce să pună în loc dar i se promiseseră că stelele (și banii) se vor aranja într-un anume fel… (dar ieri cerul a fost noros și stelele s-au aranjat nițel altfel)”, conchide Vitalie Sprânceană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.