Grupul Candu a acționat JOSNIC și CINIC atunci când a înaintat o moțiune pe numele ministrului Sănătății, spune președintele

Președintele Igor Dodon a declarat că grupul Candu a acționat josnic și cinic atunci când a înaintat o moțiune simplă pe numele ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu. Șeful statului a declarat, în cadrul emisiunii ”Președintele răspunde”, că ministrul a făcut față pandemiei COVID-19 într-o situație foarte dificilă, când sistemul medical a fost distrus de toți miniștri precedenți, inclusiv de Ruxanda Glavan care a citit moțiunea simplă.

”Deștepții aceștia care au fugit de la PD, care s-au vândut de la PD, au înaintat moțiune simplă pe numele doamnei Dumbrăveanu. Cred că este o lovitură sub centură. Doamna Dumbrăveanu a făcut față acestei pandemii într-o situație foarte dificilă, când sistemul medical a fost distrus de toți miniștrii, inclusiv de fostul ministru care acum e la Candu. Doamna Dumbrăveanu s-a isprăvit și a făcut treabă într-o situație dificilă, iar voi loviți în doamna Dumbrăveanu și o chemați ”la covior” cum cineva a zis la Parlament. Este o bătaie de joc. Aceasta poate să o facă doar niște oameni cinici și fără suflet. Este un lucru josnic din partea lui Candu și a echipei sale”, a declarat Dodon.

Președintele susține că ministrul Sănătății este destul de bine pregătit și va putea răspunde la orice întrebare pusă de deputați.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.