Greceanîi a avenit cu un mesaj de compasiune în legătură cu trecerea la cele veșnice a primarului din Cupcini

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și-a exprimat regretul în legătură cu trecerea la cele veșnice a lui Ivan Ostaficiuc, primarul orașului Cupcini, raionul Edineț, cel mai vârstnic și cel mai experimentat primar din Republica Moldova.

În mesajul său de compasiune, speakerul a remarcat că Ivan Ostaficiuc a acumulat o experiență de aproape patru decenii sau opt mandate de conducător al administrației locale și a cunoscut ca nimeni altul nevoile și năzuințele orașului și ale locuitorilor din Cupcini. Ivan Ostaficiuc a fost foarte respectat de colegi, prieteni și toți cei care l-au cunoscut, iar în semn de înaltă apreciere a muncii îndelungate şi prodigioase în organele administrației publice a fost decorat cu distincția supremă a statului – Ordinul Republicii.
”A fost o personalitate extraordinară și a reușit să facă atât de mult bine pentru pământenii săi, încât odată cu plecarea sa s-a încheiat o epocă, numită fără exagerare ”epoca lui Ostaficiuc”. A înscris o pagină bogată în istoria orașului Cupcini, amintirea lui va dăinui în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și l-au prețuit.
Dumnezeu sa îl ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!”, se menționează în mesajul semnat de Zinaida Greceanîi.
Ivan Ostaficiuc a decedat astăzi, 4 mai, la vârsta de 77 de ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.