Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
„Glass”, se menține pe prima poziție a box-office-ului nord american - Știri din Moldova

„Glass”, se menține pe prima poziție a box-office-ului nord american

„Glass”, ultima parte a trilogiei cu supereroi regizate de M. Night Shyamalan, s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american în a treia săptămână de la lansarea pe marile ecrane, potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations, transmite stiridinmoldova cu referire la agerpres.ro.

Pelicula îi reuneşte pe cei trei eroi din ”Unbreakable” (2000) şi „Split” (2016) într-o confruntare finală care se concentrează asupra noţiunilor de bine şi rău, tematică recurentă în ultimii ani şi în producţiile Marvel şi DC.

„Glass” a obţinut 9,5 milioane de dolari în weekend – jumătate din încasările realizate după weekend-ul precedent – şi un total de 88,6 milioane de dolari de la lansarea sa în cinematografe.

Poziţia de lider este însă ameninţată de „Upside”. Cu patru săptămâni la activ, această adaptare americană a filmului francez de succes „Intouchables” rămâne solid ancorată pe locul al doilea, cu încasări de 8,9 milioane de dolari în acest weekend în Statele Unite şi Canada şi de 75, 6 milioane de dolari de la lansare.

Un alt remake – „Miss Bala” – intră direct pe locul al treilea al podiumului, cu 6,7 milioane de dolari obţinuţi în primul week-end de la lansare. Cu o regie semnată de Catherine Hardwicke, acest thriller de acţiune, adaptare a unui film mexican din 2011, spune povestea unei femei (interpretate de Gina Rodríguez) care se luptă cu cartelurile de droguri după dispariţia unei prietene în Tijuana.

Pe locul al patrulea regăsim superproducţia „Aquaman”, în coborâre cu o poziţie, cu încasări de 4,8 milioane de dolari şi de 323 milioane de dolari în şapte săptămâni de proiecţii în cinematografe.

Nominalizată la Oscar, producţia „Spider-Man: Into the Spider-Verse” se menţine pe locul al cincilea în acest weekend în care americanii şi-au concentrat atenţia asupra Super Bowl. Animaţia a obţinut încasări de 4,4 milioane de dolari, şi un total de 175 de milioane de dolari de la lansarea sa pe marile ecrane, cu opt săptămâni în urmă.

Share this Post!

Related post

0 Comment