Furculiță: Oamenii încă nu au simțit pe pielea lor că viața li s-a schimbat spre bine, după alegeri

Vremurile bune au venit cu siguranță doar pentru cei 63 de deputați PAS, dar nu și pentru cetățeni, susține vicepreședintele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță.

Socialistul a declarat, la postul de televiziune ”Primul în Moldova”, că oamenii încă nu au simțit pe pielea lor că viața li s-a schimbat spre bine, așa cum a promis PAS în campania electorală.

”Vremurile bune au venit pentru cei 63 de deputați, pentru ei sunt sigur acum vremuri bune. Noi suntem în așteptare. Dacă vreun cetățean a simțit că pentru el, pentru câștigului lui, au venit vremuri bune, să spună. Dar, deocamdată, nu văd să se fi produs acest lucru”, a declarat Furculiță.

Premierul Natalia Gavrilița a recunoscut, la începutul acestei săptămâni, că nu poate spune când pentru moldoveni vor veni vremurile bune.

”Nu știu dacă există vreun răspuns, pentru că pentru fiecare cetățean situația este diferită”, a declarat Gavrilița.

Amintim, PAS a promis cetățenilor vremuri bune în campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Programul de activitate al Guvernului Gavrilița, care a fost susținut de 61 de deputați, se numește ”Moldova vremurilor bune”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.