Fracțiunea PSRM va continua șirul de inițiative benefice pentru păturile social-vulnerabile

Fracțiunea PSRM din Parlament va continua și în noua sesiune parlamentară șirul de inițiative benefice pentru păturile social-vulnerabile. Liderul socialiștilor din Legislativ, Corneliu Furculiță a făcut această declarație într-un interviu acordat portalului Tribuna.

“În primul rând, în domeniul social vom veni cu inițiative destinate păturilor social-vulnerabile, majorarea salariilor și a altor plăți sociale, pregătirea sistemului medical. În domeniul economic vom da prioritate inițiativelor îndreptate la redresarea economiei în condiții de pandemie, facilitării afacerilor și combaterii consecințelor secetei. Desigur, vom sprijini inițiativele Guvernului, care va veni cu proiectul bugetului și politicii bugetar-fiscale pentru anul viitor, îndeplinirea condițiilor acordurilor internaționale, reformele în domeniul justiției și combaterii corupției”, a declarat Corneliu Furculiță.

În același interviu, liderul fracțiunii parlamentare a PSRM regretă faptul că și celelalte grupuri parlamentare nu și-au unit eforturile pentru depășirea greutăților cu care se confruntă țara.

“Regret că fracțiunile parlamentare nu și-au unit eforturile pentru depășirea greutăților cu care se confruntă țara, la fel ca și toată lumea, regret că opoziția în această perioadă a avut un mesaj populist, preelectoral, iar altă parte a opoziției și-a apărat interesele patrimoniale ale șefilor lor. Toate aceste acțiuni au fost contrare intereselor țării”, notează fruntașul socialist.

Corneliu Furculiță a adăugat, în interviul pentru Tribuna, că PSRM pledează pentru alegeri parlamentare anticipate, “drept unica soluție pentru a institui un Parlament credibil”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.