FOTO // Lansarea Traseului Recordurilor Guinness în Moldova va stimula agențiile de turism din țară, a declarat Igor Dodon

Astăzi, de Ziua Internațională a Recordurilor Mondiale, Igor Dodon a participat la lansarea ”Traseului Recordurilor Guinness în Republica Moldova – 2020”, care a avut loc la Galeria colecțiilor Petru Costin, din Ialoveni.

Traseul Recordurilor Guinness este unic atât în Republica Moldova, cât și în lume și include cinci atracții turistice inedite – cea mai mare colecție de potcoave; cea mai mare colecție de vinuri subterane; cea mai mare hartă a Moldovei din monede; cea mai adâncă producție subterană de șampanie; cel mai lung traseu de turism vinicol subteran, ș.a.

Igor Dodon a salutat oaspeții și agenții economici din domeniul turismului, prezenți la eveniment.

“I-am asigurat de sprijin plenar pentru a spori atractivitatea țării noastre ca destinație turistică. Republica Moldova are un potențial turistic enorm care trebuie dezvoltat și valorificat la maximum. Sunt ferm convins că lansarea Traseului Recordurilor Guinness va stimula agențiile de turism și operatorii de turism să promoveze mai activ valorile culturale și turistice naționale, să valorifice potențialul turismului local la nivel regional și internațional”, a menționat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.