FOTO // Igor Dodon s-a întâlnit cu cetățenii din Nordul țării: Oamenii sunt siguri de victorie, susțin necondiționat activitatea noastră

Igor Dodon a vizitat mai multe localități din Nordul țării. Candidatul independent a scris pe pagina sa de Facebook, că o întrevedere foarte importantă a fost la Briceni, unde s-a întâlnit cu conducerea staff-urilor zonale PSRM din patru raioane: Ocnița, Dondușeni, Edineț și Briceni.

„Am auzit cuvinte sincere de încurajare, am discutat despre activitatea noastră și despre planurile pentru un nou mandat. Cea mai importantă impresie: noi suntem o echipă consolidată. Oamenii sunt siguri de victorie, sunt optimiști, susțin necondiționat activitatea noastră. Vă mulțumesc mult, colegi! Cu astfel de oameni, vom face ca Moldova să devină o țară în care vrem să trăim”, spune Dodon.

Ulterior, Igor Dodon a vizitat și satul Nihoreni din raionul Râșcani, unde s-a întâlnit cu staff-urile PSRM din municipiul Bălți, raioanele Glodeni, Fălești și Râșcani.

„Am avut un dialog deschis și productiv. Am discutat un șir de chestiuni de actualitate. Le-am mulțumit colegilor pentru munca depusă și susținere și i-am îndemnat să fie activi și în turul 2 al scrutinului prezidențial”, a declarat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.