FOTO // Gheorghe Cavcaliuc atrage atenția asupra unei noi încercări de intimidare și discreditare a PACE

Partidul PACE atenționează că oponenții săi politici pregătesc provocări în încercarea de a discredita formațiunea. ”Am primit mai multe informații din diferite raioane ale Republicii Moldova, dar și de peste hotare că au fost observate persoane îmbrăcate în haine cu însemnele PACE care fac poze cu buletinul de vot, unde ștampila este aplicată în dreptul nr.1, al formațiunii și care le fac publice pe rețele de socializare”, a declarat președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc.

Potrivit lui, scopul acestor provocări este de a discredita partidul și de a justifica presiunile ulterioare, inclusiv încercarea de a scoate PACE din cursă.

Cavcaliuc a amintit că nu e prima dată când oponenții politici recurg la provocări în privința partidului pe care îl conduce. Printre acestea se numără atacul asupra femeilor din PACE la Căușeni din partea reprezentanților unei formațiuni politice, precum și incidentul din sectorul Ciocana, unde vicepretorul, simpatizant deschis al unui partid, a rupt afișele electorale ale PACE sau folosirea de către oponenți a unui individ în stare de ebrietate, în tricou PACE, care a aruncat cu pietre în autocarul unui alt concurent electoral.

”Astăzi au apărut persoane în stare de ebrietate, în tricouri PACE, în stația de autobuz din Grătiești, municipiul Chișinău și care nu au nimic cu Partidul Acasă Construim Europa. Rog toți membrii PACE să respecte legislația și să nu se lase manipulați. Atragem atenția Comisiei Electorale Centrale și a organelor de drept asupra unei noi încercări de intimidare și discreditare a PACE”, a mai spus Gheorghe Cavcaliuc.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.