FOTO // După ce primăria a deblocat strada Aerodromului, doi șoferi au au avut tupeul să o reblocheze, parcându-și mașinile pe ea. Ceban: Nu voi tolera excesul de zel al unor persoane

După ce astăzi autoritățile municipale au deblocat strada Aerodromului, prin scoaterea unor borduri și bariere, doi șoferi șmecheri au găsit o altă soluție. Aceștia și-au parcat mașinile pe tot cadrul străzii, astfel, niciun alt vehicul să nu poată să treacă.

Primarul Ion Ceban s-a arătat indignat de acest fapt și a trimis serviciile abilitate pentru a evacua mașinile și a amenda proprietarii.

Mai mult, unele mame se plâng că sunt nevoite să ducă copii pe jos pe această stradă și să lase mașinile în celălalt capăt al străzii, întrucât până acum segmentul a fost blocat.

De precizat că edilul capitalei a dispus ca toate barierele, care blochează accesul pe unele străzi sau spații să fie scoase.

„Vom continua să înlăturăm plăcile de beton, gardurile şi barele instalate ilegal şi abuziv de către unii locuitori ai capitalei. Nu voi tolera excesul de zel al unor persoane, care preferă să închidă drumul pentru a nu fi deranjați”, a punctat primarul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.