FOTO// Deputații fostului legislativ au plecat cu tot cu hârtia igienică din Parlament

Deputatul PPDA, Arina Spătaru, și-a luat rămas bun de la colegii din Parlament, plasând un mesaj pe pagina sa de Facebook. În mesajul fostului deputat, aceasta și-a exprimat mulțumirea către colegii care urmează să acceadă în Parlament.

Totuși, Arina Spătaru nu a plecat cu mâinile goale din legislativ. Aceasta și-a luat lucrurile personale. Mai mult, fostul deputat PPDA și-a luat și hârtia igienică.

” Mi-am luat rămas bun de la angajații Parlamentului Republicii Moldova. Am mers prin birouri și le- am mulțumit pentru profesionalism și dedicație.

Oamenii știu despre ce fac deputații și mai puțin le sunt cunoscute dedesubturile bunei organizări și funcționări a întregului organ legislativ.
Am spus angajaților că sunt un bun exemplu de funcționar public și voi îndemna toți funcționarii din Republica Moldova să meargă în parlament să învețe de la cei, care, fiind în umbră, își îndeplinesc obligațiile la cel mai bun nivel. 
Pe pragul Parlamentului am întâlnit și echipa de jurnaliști care m au întrebat ce iau cu mine.
Le- am răspuns: imprimanta ( că-i a mea), aparatul de cafea( că tot l -am adus de acasă), petițiile, demersurile și cunoștințe, expertiză și multă experiență, pe care le voi valorifica în Bălți.

Mulțumesc frumos tuturor!” ,  se arată în mesajul fostului deputat PPDA.

Arina Spătaru nu a fost de găsit pentru a explica situația creată, dar și motivul pentru care a luat și hârtia igienică din Parlament.

FOTO// Deputații fostului legislativ au plecat cu tot cu hârtia igienică din Parlament

Amintim că anterior, deputații PDM și-au luat scaunele din Parlament, când au părăsit legislativul

După ce Guvernul Filip și-a anunțat demisia, un bărbat, cel mai probabil fost angajat al Guvernului a fost surprins de reporterul TV8 cum scoate din sediul executivului un scaun. 

Întrebați dacă fotoliul îi aparține premierului demisionat, un bărbat a menționat că este al lui și că îl ia acasă.

„Este al meu. Îl iau cu mine, la mine acasă.”

FOTO// Deputații fostului legislativ au plecat cu tot cu hârtia igienică din Parlament


Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.