Fostul primar din Sadova, Vladimir Susarenco, găsit fără suflare împreună cu soția, în beciul casei

Fostul primar de la Sadova și viceprimar al orașului Călărași, Vladimir Susarenco a murit. Acesta a decedat împreună cu soția lui, Maria. Potrivit mai multor comentarii sub postările de condoleanțe pe Facebook, cei doi ar fi fost găsiți morți în beciul casei, fiind intoxicat cu dioxid de carbon emanat la fermentarea vinului.

Cu mesaje de condoleanțe au venit reprezentanții Primăriei și ai Consiliului Local Sadova.

O tristețe nemărginită, ne-a lăsat fără grai pe toți sadovenii, a cutremurat întreaga noastră comunitate… vestea fulgerătoare a plecării la Domnul a familiei Susarenco Vladimir și Maria. Sfâșietor de dureros…Ce soartă…Au fost înzestrați de bunul Dumnezeu cu calități deosebite de oameni de omenie, gospodari, harnici, sârguincioși, modești și plini de dragoste către oameni și viață… Din numele APL si a Consiliului Local Sadova ne exprimăm regretul profund pentru pierderea ex-primarului și în prezent consilier local, Vladimir Susarenco, cât și a soției Maria”, transmite Primăria Sadova.

Cu un alt mesaj de condoleanțe a venit și Primăria Călărași.

Cu sufletele împietrite de durere am aflat că soarele vieții a apus pentru fostul nostru coleg Vladimir Susarenco, care a fost viceprimarul orașului timp de 12 ani, precum și pentru soția sa Maria… Timpul nu a mai avut răbdare cu acești oameni minunați și plini de viață… Dumnezeu să mângâie familia greu încercată! Odihnă veșnică, bunul nostru coleg”.

Vladimir Susarenco avea 64 de ani.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.