Fostul judecător la CEDO, Stanislav Pavlovschi despre Maia Sandu: Halal de așa “pro-europeni” de mucava

Lidera PAS, Maia Sandu, este un pro-european de mucava și nu are nici cea mai vagă idee despre ceea ce înseamnă o democrație veritabilă. Fostul judecător la CEDO, Stanislav Pavlovschi s-a arătat, astfel, deranjat, într-o postare pe Facebook, de faptul că postul de televiziune Euronews a decis să o sprijine exclusive pe Sandu la alegerile prezidențiale de duminică, în detrimental altor pretendenți de dreapta.

“Dacă EuroNews a hotărât să se implice în procesul electoral din Moldova, ei ar trebui să invite toți candidații, nu un singur candidat. Dar, și candidatul acela, acceptând această invitație ar fi trebuit să fie conștient de faptul că prin asta EuroNews o favorizează deschis în comparație cu ceilalți candidați. Din punctul meu de vedere, este rușinos să accepți așa o favorizare!”, a scris Pavlovschi.

În opinia acestuia, pe Maia Sandu o interesează doar să ajungă cu orice preț în fotoliul de șef al statului.

“Este foarte regretabil că oamenii care pretind a fi mari pro-europeni, nu au cea mai vagă idee de ce este o democrație veritabilă. Pe toți îi interesează să se așeze în fotoliul președintelui. Cu orice preț! Iar regulile democrației, care încurcă atingerii acestui obiectiv, pot fi și ignorate! Nu trebuie să fie așa ceva! Poporul trebuie să fie lăsat în pace ca să aibă posibilitatea să-și exprime liber preferințele! Dacă nu, atunci halal de așa “pro-europeni” de mucava!”, susține fostul judecător la CEDO.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.