Fost deputat: „Jale mare ACUM: PSRM-ul le-a fluturat din codiță, nu a venit la „invitație”!

„Dialogul surzilor” al blocului ACUM cu cei de la PSRM este tratat ironic, pe Facebook, de fostul deputat Ştefan Secăreanu. În opinia lui Secăreanu, cei de la PAS-PPDA dau dovadă de lăcomie şi lipsă de tact politic, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

„Jale mare ACUM: PSRM-ul le-a fluturat din codiță, nu a venit la „invitație”!

Rămâne să-l mai invitați ACUM pe Shor! Doar el, pușcăriabilul, vă poate da guvern minoritar! Că-i minoritar, nu?! Așa pățesc înfumurații care, cu doar 26 de mandate, vor să aibă și președinția Parlamentului, și guvernul lor minoritar! Alegerile anticipate, provocate ACUM, vor fi mortale pentru înfumurați!”, a scris Secăreamnu, pe Facebook.

Amintim că deputații socialiști au ignorat şi astăzi noua invitație la discuții din partea PAS și PPDA. Deputații Igor Munteanu, Mihai Popșoi, Alexandr Slusari, Chiril Moțpan și Igor Grosu au așteptat în zadar ca cineva din colegii lor din PSRM să vină să discute despre coaliție de guvernare. Ulterior, Slusari și Popșoi au declarat, de mai multe ori, că între PAS, PPDA și PSRM nu poate fi nimic în comun și că ei nu intenționează să formeze o alianță pe patru ani cu socialiștii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.