Fost deputat, despre votul comun al grupului Candu – Sandu – Șor: E o primă încercare de a se uni pentru viitoarele alegeri

Fostul deputat, Grigore Petrenco, cere explicații de la deputații blocului ACUM, care au votat împreună cu parlamentarii din grupul Plahotniuc și partidul ȘOR. Acesta se arată indignat de faptul că echipa PAS-PPDA nu a susținut proiectul de lege prin care cetățenii sunt scutiți de plata miliardului furat din sistemul bancar. „Dacă sunteți împotrivă, spuneți pe față”, a scris Petrenco pe Facebook.

Grigore Petrenco nu exclude că acest vot este o primă încercare a deputaților Candu-Sandu-Șor de a face o echipă comună. „Dacă e o încercare de a vă uni pentru viitoarele alegeri, nu vă mai ascundeți”, a mai scris Petrenco.

Deputații din grupul lui Candu și din fracțiunile Șor, PAS și PPDA nu au susținut, marți, în Comisia juridică, numiri și imunități proiectul de lege prin care cetățenii sunt scutiți de plata miliardului furat din sistemul bancar din țară. Pentru avizarea pozitivă a acestui proiect au votat doar deputații din fracțiunea PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.