Fiul cel mic al Ducelui și Ducesei de Cambridge a implinit un an

Prințul Louis a împlinit un an, iar pentru a marca ocazia, Prințul Wiliam și Kate Middleton au publicat noi imaginii cu fiul lor cel mic, transmite stiridinmoldova.md.

Cele trei imagini au fost postate ieri pe contul de Instagram/Twitter al Palatului Kensington, în descriere menționându-se că aceste fotografii au fost făcute de Ducesa de Cambridge.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să publice trei noi imagini cu Prințul Louis înaintea primei sale aniversări. Fotografiile au fost făcute la începutul lunii la casa lor din Norfolk”.

Louis poartă în două imagini un pulover roșu închis și o camașă ce pare a fi cea pe care a purtat-o în trecut și Prințul George. În cea de-a treia imagine, micul prinț poartă un pulover albastru.

Imaginile cu Prințul Louis ne amintesc că în curând va exista un nou bebeluș regal, Meghan Markle urmând să devină mamă în orice momente, ea lipsind și de la slujba de Paște de duminica trecută, când a fost și ziua Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Până acum nu știm foarte multe informații despre Prințul Louis, mama sa, Kate Middleton, oferind puține noutăți de-a lungul acestui an. Din ultimele sale declarații am aflat că Louis merge destul de repede și încearcă mereu să se ridice din premergător, spunând totodată „că lovește totul” cu el.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.