Fiica lui Michael Jackson pe covorul roșu însoțită de iubitul său

În ultima perioadă, Paris Jackson a fost destul de discretă și a evitat aparițiile la evenimentele mondene. Fiica Regelui Pop a făcut totuși o excepție și a venit la premiera filmului The Peanut Butter Falcon, transmite stiridinmoldova.md.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a venit pe covorul roșu însoțită de iubitul său, Gabriel Glenn. Paris a impresionat cu ținuta sa: a purtat o fustă cool din piele întoarsă, cu talie înaltă, combinată cu o bluză lejera de vară cu mâneci evazate. Vedeta s-a accesorizat cu o mulțime de coliere, pentru un look veritabil boho chic.

Fiica lui Michael Jackson a revenit la silueta sa suplă, după ce o perioadă a avut câteva kilograme în plus. Tânăra nu s-a stresat însă niciodată din acest motiv.

Paris Jackson a recunoscut că își dorește să schimbe modul în care este percepută frumusețea în industria modei.

În trecut, ea a criticat dur domeniul pentru strandardele nerealiste pe care le impune în rândul femeilor. Pentru a își susține convingerile, Paris a spus că nu se simte rușinată de imperfecțiunile corpului său și le transmite tinerelor din întreaga lume să se accepte așa cum sunt.

„Nu am mărimile ideale, mănânc burgeri și pizza. Hainele concepute de designeri poentru defilările de pe podium nu mă încap. Am cicatrici, vergeturi, acnee și celulită. Sunt un om, nu o papușă”, a declarat Paris Jackson.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.