Facebook-ul a explodat: Șor a adunat susținătorii la protest, în plină epidemie. Vrea să scape de ei!

Decizia partidului „Șor” de a scoate oamenii la protest este criticată dur de mai mulți internauți. Mesajele revoltătoare curg gârlă pe rețelele de socializare. Oamenii spun că este o iresponsabilitate totală de a scoate bătrânii în stradă, când în țară a fost instituit cod portocaliu de coronavirus.

Jurnalistul Gabriel Călin scrie că „tare trebuie să te doară … de oameni, ca să-i aduni câteva sute la un loc din toate colțurile țării și să-i pui să protesteze la curtea de apel în timp ce prin Moldova bântuie COVID19? 99 la sută din cei ce protestează acolo sunt în vârstă”.

Iar jurnalista de investigații Mariana Rață spune cu o doză de ironie că la “Curtea de Apel Chișinău sunt puse în aplicație toate măsurile de prevenire a Coronavirus. Și vârsta protestatarilor, cea mai lipsită de risc de contaminare…”.

Bloggerul Corneliu Gandrabur susține că a urmărit imaginile de la protest și a văzut persoane bolnave, care tușeau. „Ilan Șor aduce CORONAVIRUS PENTRU POPOR?”, se întreabă Gandrabur.

Un alt internaut a scris că „Șor este geniu! I-a adunat la un loc în plină epidemie de coronavirus pe toți cei, care îl susțin. Se pare că vrea să scape de ei…”.

Oamenii mai spun că în situația creată din cauza epidemiei de COVID-19 nu este loc pentru politică. Internauții cheamă responsabilii de acest protest să se gândească la sănătatea poporului și nu la propriile interese și buzunare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.