“Este o răfuială politică!” BCS a criticat Hotărârea Parlamentului privind evoluția investigației “furtului miliardului”

Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a criticat proiectul Hotărârii Parlamentului, propus de Comisia juridică, numiri și imunități, despre rezultatul audierilor cu privire la procesul de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sistemul bancar. 

Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea, a declarat că acest document pare a fi o răfuială politică cu anumite persoane. Socialistul a explicat că proiectul exclude faptul că de recuperarea bunurilor se ocupă Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI). 

“La capitolul instituțiilor, în sarcina căror revine recuperarea banilor, observăm că în proiectul de hotărâre nu apare nici ARBI, nici procuraturile specializate. Se creează impresia că sunt doar anumite persoane care au intrat în vizorul dvs. Acest proiect trebuie lucrat, el trebuie să fie mult mai consistent, iar lista instituțiilor să fie mai largă. În redacția asta este o răfuială politică cu unele persoanele”, a declarat Batrîncea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.